Wie zijn wij?

ADV Advies Groep heeft een aantal specialisten om snel de efficiency én de winst te optimaliseren bij MKB bedrijven in Noord-Nederland.
Op deze pagina worden deze personen aan u voorgesteld. Iedereen met zijn of haar eigen specialisme.

ADV Advies Groep heeft al meer dan 16 jaar een praktische, succesvolle 5-stappenmethode om snel betere resultaten te halen. Wij realiseren gemiddeld 22% kostenverlaging en 12% omzetverhoging. Tel uit uw winst!
Wij maken géén dikke rapporten. Onze manier van werken is een no-nonsense aanpak mét concrete resultaten op de werkvloer. Passend bij uw strategie. En altijd met uw doelstellingen als uitgangspunt. We beginnen klein en daarna pakken we de grote verbeteringen op. Zo ontstaan de beste resultaten. Ook op de lange termijn.

Het ADV Advies Groep Team!

Ir. Anne Douwe de Boer
Ir. Anne Douwe de BoerBedrijfskundig adviseur /
Specialist Controlling
Anne Douwe de Boer heeft in 2001
ADV Advies Groep opgericht.
Hij houdt zich sindsdien o.a. bezig met Bedrijfsscans, Bedrijfsverbeterprojecten, financiële reorganisaties, coaching van ondernemers en het maken van actuele financiële sturingscijfers/controlling.
Zijn lijfspreuk is: ‘Maak meer winst door eenvoud!’
Anita de Boer
Anita de BoerAdviseur /
Specialist Controlling
Anita de Boer is controller én specialist in het opzetten en verbeteren van de administratieve en financiële organisatie. Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende branches in combinatie met een hands-on-mentaliteit is haar kracht het koppelen van offertes, urenregistratie, facturering en administratie. Kortom, een enorme efficiëntieslag! Haar slogan is: ‘Met minimale inspanning maximale grip op uw bedrijf én op uw financiële positie. Zo heeft u véél meer tijd voor ……. het échte ondernemen!’
Helena Jorritsma
Helena JorritsmaPersoneel & Organisatie
adviseur
Helena Jorritsma is met ondernemers aan het klankborden over P & O oplossingen en is actief met het opbouwen van complete personeelsdossiers, het maken van opleidingsplannen, personeelshandboeken en personeelsbeleid (o.a. verzuimbeleid). Eén van haar kwaliteiten is het invoeren en begeleiden van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het begeleiden van medewerkers in een verbetertraject i.v.m. disfunctioneren (Wet W & Z). Mijn passie is: ‘Irritaties en conflictsituaties tussen ondernemer(s) en medewerker(s) doorbreken en voor concrete, positieve oplossingen zorgen.’
Laas van Gunst
Laas van GunstWebsite bouwer en
Google specialist
Laas van Gunst is gespecialiseerd in het maken van moderne, schaalbare websites, die op elk type (mobiele) scherm goed tot hun recht komen. Vooral in deze tijd is dat heel belangrijk!
Elke gemaakte website is standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Laas is Google AdWords en Google Analytics gecertificeerd en zijn motto luidt: ‘Uw onderneming succesvol online!’

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek.

Daar maken wij graag tijd voor!

Contact