Meer winst in 5 stappen!

ADV Advies Groep is sinds 2001 specialist in het snel optimaliseren van efficiency en winst bij MKB bedrijven in Noord-Nederland. En efficiency én winst. Daar draait ondernemen uiteindelijk om.

ADV Advies Groep heeft al meer dan 16 jaar een praktische, succesvolle 5-stappenmethode om snel betere resultaten te halen. Onze ervaren winstoptimalisatie adviseurs brengen uw bedrijf goed in kaart en adviseren u over de belangrijkste financiële en organisatorische verbetermogelijkheden. Samen met uw eigen team dat achter uw bedrijf staat, zorgen wij ervoor dat die verbeteringen daadwerkelijk worden gerealiseerd. Wij realiseren gemiddeld 22% kostenverlaging en 12% omzetverhoging. Tel uit uw winst!

Onze werkwijze bestaat uit een Bedrijfsscan en een Bedrijfsverbeterproject, deze laatste bestaat uit een praktische, succesvolle 5-stappenmethode. Daarnaast hebben we nog een aantal mogelijkheden om u aan te bieden zoals Coaching, Financiële sturingscijfers, Personeel & Organisatie en Duurzame Inzetbaarheid.

Wat doen wij ook?

Coaching brengt ondernemers verder!
Coaching helpt om zaken helder en concreet te krijgen.
Wij maken zaken minder ingewikkeld, scheppen duidelijkheid en creëren nieuwe energie.

Werkwijze
Vanuit een oprechte betrokkenheid en met een aanstekelijk enthousiasme houden wij u de spiegel voor.
U ziet alle mogelijkheden die u of uw bedrijf in zich heeft. Zó kunt u makkelijker keuzes maken om de efficiency én de winst te verbeteren.

Wij dagen u uit om in actie te komen. En actie. Daar draait ondernemen uiteindelijk om.

Het management van een bedrijf moet sturen op de juiste informatie. Maar soms hebben managers in de praktijk juist een gebrek aan actuele financiële sturingscijfers of ze worden juist overspoeld met overbodige informatie. En in deze snelle tijd, zijn actuele financiële sturingscijfers cruciaal om het bedrijf snel en krachtig de positieve kant op te sturen.

Werkwijze
Wij helpen u graag en wij zorgen elke week/maand/periode voor één A4’tje met actuele financiële sturingscijfers zodat u snel en krachtig kunt sturen op basis van deze informatie. U zit bovenop het nieuws en hierdoor gaan uw resultaten en uw winst met sprongen omhoog!

U als ondernemer richt zich graag optimaal op het ondernemen. Daar hebben wij dé ideale oplossing voor: een flexibele P & O adviseur. Wij gaan met u klankborden over P & O oplossingen én met een hands-on mentaliteit nemen wij u veel praktische zaken uit handen.

Werkwijze
U blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en de aansturing van de medewerkers. Wij ontzorgen in het:

  • Opbouwen van complete personeelsdossiers (inclusief functieprofielen),
  • Maken van opleidingsplannen,
  • Maken van personeelshandboeken en personeelsbeleid (o.a. verzuimbeleid),
  • Invoeren en begeleiden van functionerings- en beoordelingsgesprekken,
  • Begeleiden van medewerkers in een verbetertraject i.v.m. disfunctioneren (Wet W & Z),
  • Doorbreken van negatieve, bestaande situaties tussen ondernemer en medewerker(s) d.m.v. coaching gesprekken. Wij zorgen voor houding- en gedragsverandering en wij komen met concrete oplossingen.
MKB ondernemers hebben elke dag te maken met keuzes en veranderingen die van invloed zijn op het eigen bedrijf. U bent druk bezig om het bedrijf te laten groeien en bloeien. Daarom is investeren in gezonde, flexibele en betrokken medewerkers belangrijk. Niet alleen voor vandaag, maar juist ook voor de toekomst.

Werkwijze

Laat eens uw bedrijf in kaart brengen met een Bedrijfsscan. Of laat eens beoordelen of u de bedrijfsproductiviteit kan verbeteren! Daarmee kunnen wij u en uw bedrijf een zet in de goeie groeirichting geven.

En daar plukt u de vruchten van!

Voor wie zijn wij interessant?

Door de Bedrijfsscan en het Bedrijfsverbeterproject maken wij een winstoptimalisatie mogelijk tot wel 40%!
Door het efficiënter neerzetten van de (interne) organisatie, krijgt de ondernemer (weer) meer grip op het bedrijf.
Wij gaan het bedrijf optimaliseren en klaar maken voor de verkoop. Zo kunt u, als ondernemer, een betere verkoopprijs ontvangen.
Als de resultaten van een fusie tegenvallen, komen wij langs om wél synergievoordelen te realiseren.
Wij worden regelmatig door diverse banken ingeschakeld om bedrijven weer financieel gezond te maken en voor een betere (interne) organisatie en meer winst te zorgen.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend adviesgesprek.

Daar maken wij graag tijd voor!

Contact