Bouma Technisch Installatiebedrijf, Suameer

Waarom een ADV verbetertraject bij Bouma?
Bij ons was een ADV verbetertraject nodig om meer structuur en duidelijkheid in onze interne organisatie te krijgen. Het was bij ons niet duidelijk wie welke taak moest vervullen en op welke wijze. Dit was niet goed vastgelegd. Het was voor iedereen onduidelijk hoe de organisatie draaide en wat de spelregels waren. Ook de afwijkingen t.o.v. de taken en afspraken konden we niet herkennen en daardoor konden we er niet actief op in spelen.

De kracht van ADV Advies Groep
De kracht van ADV Advies Groep is de persoonlijke, betrokken benadering en het daadwerkelijk aanpakken van de verbeteringen. De verbeteringen worden door ADV Advies Groep samen met de verantwoordelijke medewerkers doorgenomen en volgens een vaste procedure aangepast en vastgelegd voor de toekomst. Dit allemaal volgens de speciale ADV methode, die overal in de organisatie toepasbaar is als je eenmaal weet hoe deze methode werkt.

Gevolgen nieuwe structuur
Bij ons heeft de nieuwe structuur gezorgd voor rust en overzicht in de organisatie. Dit heeft een hele positieve invloed op het totale bedrijf. Iedereen weet nu duidelijk wat zijn taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn. Dit geldt zowel voor de directie, als ook voor de medewerkers op de werkvloer. Ook de financiële administratie wordt nu correct en actueel bijgehouden. Daardoor kunnen we sneller en beter sturing aan het bedrijf geven, op actuele en betrouwbare financiële kerncijfers gebaseerd.

Samenwerking met ADV Advies Groep
De samenwerking met ADV Advies Groep is ons erg goed bevallen. Wij wisten van tevoren wel wat onze problemen waren, maar hadden de kennis niet in huis om dit zelf op te lossen. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een bedrijf die ons daarin kon bijstaan.
Wij zijn in gesprek geweest met verschillende bedrijven, elk met hun eigen manier van aanpak. Uiteindelijk hebben we gekozen voor ADV Advies Groep omdat hun aanpak ons het meeste aansprak.

ADV Advies Groep heeft het bij ons boven verwachting goed gedaan.
Wat ze beloofd hebben qua eindresultaat, hebben ze méér dan waargemaakt. Wij kunnen ADV Advies Groep van harte aanbevelen bij organisaties/instellingen/bedrijven om de bedrijfsvoering beter te krijgen, zowel op organisatorisch als financieel gebied.

Een echte aanrader!

Bedrijf: Bouma Technisch Installatiebedrijf
Plaats: Suameer
Referentie: de heer K. Meindertsma
Functie: Directeur
Telefoonnummer: 0511 – 461378